17:30
Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag
Tickets kopen

Uniek, eenmalig optreden

Michael Hersch – The Vanishing Pavilions

Michael Hersch, pianist

17:30
Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag
Tickets kopen

Op onze uitnodiging komt de Amerikaanse componist en pianist Michael Hersch naar Nederland voor een uniek, eenmalig optreden. Zoals zoveel componisten voor hem, vindt Michael Hersch zijn inspiratie in poëzie. Hij zet die inspiratie niet altijd letterlijk om in liederen, maar werkt zijn ideeën vaak juist in puur instrumentale vorm uit. Na het lezen van Christopher Middletons poëzie voelde Hersch een sterkte artistieke en spirituele band met de Britse auteur. Dit inspireerde hem tot The Vanishing Pavilions, een aangrijpende cyclus voor solo piano.

Michael Hersch (1971) is een Amerikaanse componist en pianist. Hij wordt beschouwd als een van de meest talentvolle componisten van zijn generatie. Hij werkte samen met de grote Amerikaanse orkesten en met ensembles als de Streichersolisten van de Berliner Philharmoniker, de Deutsche Radio Philharmonie, het Kreutzer Quartet en het Haagse Ensemble Klang.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten