Dag in de Branding op Spotlight Festival

Op zaterdag 2 september starten we het nieuwe seizoen feestelijk en staat Festival Dag in de Branding op het Spotlight Festival (voorheen UITfestival) in Den Haag. Kom gezellig langs bij onze stand in Amare voor informatie over ons nieuwe seizoen.

De eerstvolgende editie van Festival Dag in de Branding van 15 t/m 22 oktober 2023 staat in het teken van Lera Auerbach. Het New European Ensemble geeft tijdens het Spotlight Festival al een gratis muzikaal voorproefje van het werk van Auerbach tijdens hun “Full of mind” programma. Je vindt ze om 13 uur en 16 uur in de Swing in Amare. 

Met korting naar het Lera Auerbach Festival
Tijdens het Lera Auerbach Festival viert Lera op 21 oktober haar 50e verjaardag met ons. Ter gelegenheid van het Spotlight Festival en haar verjaardag hebben we vanaf a.s. zaterdag 2 september een mooie kortingsactie voor je klaar staan. Van 2 t/m 9 september krijg je 20% korting op de dagkaart voor zaterdag 21 oktober. Je kunt die dag naar maar liefst drie concerten voor 40 euro. Deze kortingskaart kun je vanaf zaterdag a.s. bestellen via de webshop.

We zien je graag op 2 september in Amare!

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten