Een nieuw seizoen!

Na een hete zomer kijken wij uit naar een verfrissend nieuw cultureel jaar! Dit seizoen organiseren wij drie edities van Dag in de Branding: za 15 oktober, za 4 maart en za 17 juni (tijdens de Dag van de Componist). Traditiegetrouw openen we dit jaar samen met andere culturele instellingen tijdens het UIT Festival Den Haag op zondag 4 september. Je vindt onze kraam op het Lange Voorhout. Kom vooral langs voor meer informatie over onze plannen dit seizoen.

Over het UIT Festival Den Haag
Het UIT Festival vindt plaats van 2 t/m 4 september in Den Haag. Het toont een dwarsdoorsnede van de culturele programmering in Den Haag. Geniet drie dagen lang van de mooiste previews en parels. Stel je eigen route samen langs de vele culturele instellingen die Den Haag rijk is en flaneer langs de buitenpodia op het Lange Voorhout. Kijk hier voor het hele programma.

Kortingsactie
De komende editie van Festival Dag in de Branding vindt plaats op zaterdag 15 oktober. De early bird korting van 5 euro op het passe-partout is nog geldig t/m het UIT Festival op 4 september. Koop hier je passe-partout

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten