Familievoorstelling Performania (5+) in de voorjaarsvakantie

Festival Dag in de Branding presenteert de familievoorstelling Performania (5+) op 26 en 27 februari in Den Haag. Een avontuur voor muziekfans van jong tot oud!

Een bonte verzameling van zelfgebouwde instrumenten komt tot leven in Performania van muziekduo Perforator. Een handschoen bezingt het leven, oren op wielen scheuren over het podium als de hobo speelt en buitenaardse klanken klinken vanuit een ballon die door het publiek wordt overgegooid. Deze fantasierijke, absurdistische show is ontwikkeld door het innovatieve Perforator, bestaande uit hoboïst Marlies van Gangelen en uitvinder Akim Moiseenkov. De hobo versmelt met het decor, bewegingen worden muziek en vernuftige live elektronica zet de wereld op zijn kop. Nieuwsgierig? Bekijk hier de trailer.

Performania is onderdeel van Krokus Kabaal en op zondag 26 februari om 15:00u te zien in De Nieuwe Regentes, Den Haag  (koop kaarten) en op maandag 27 februari om 14:30u in Theater Dakota, Den Haag  (koop kaarten). 

Over Perforator
Perforator bestaat uit muzikale vernieuwers Marlies van Gangelen (hobo) en Akim Moiseenkov (elektronica). Samen bouwen zij bruggen tussen muziekgenres en kunstdisciplines met verwondering als drijfveer. Met behulp van klassieke instrumenten in combinatie met elektronica en 21e-eeuwse technologie doorbreekt het duo tradities in hun zoektocht naar vernieuwing. Perforator maakte in 2016 hun debuut op het Holland Festival.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten