Festival Dag in de Branding in de media

In aanloop naar de online editie van ons festival sprak Meriç Artaç met Den Haag Centraal, Kluster5 met Radio West en het Mosa Trio met Klara Radio.

Filmen in verlaten Istanboel – Den Haag Centraal 4 juni 2020
Meriç vertelde uitgebreid over de film die zij voor het festival opnam in haar geboorteplaats Istanbul. “Ik vertel elke festivaleditie een deel van een verhaal en die verhalen komen samen in het slotproject van mijn residency in oktober 2021. Ditmaal presenteer ik de hoofdpersoon, Mr.Z. Ik doe dat zo geheimzinnig mogelijk, zonder veel weg te geven, maar het wordt wel duidelijk dat hij op andere personages jaagt.”

Radio West UIT! op 31 mei met Kluster5
Isa Goldschmeding van Kluster5 vertelde Radio West alles over Festival Dag in de Branding en het optreden van Kluster5. Luister de uitzending terug (33:44).

Music Matters op 4 juni met Mosa Trio
Paul Stavridis van Mosa Trio sprak met het Belgische radioprogramma Music Matters op Klara. Luister de uitzending terug.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten