Lera Auberbach Festival

Met trots kondigen wij aan dat Lera Auerbach in oktober haar vijftigste verjaardag bij ons in Den Haag viert. Auerbach is een bijzonder veelzijdige kunstenaar: behalve componist is ze concertpianist, dirigent, dichter en beeldend kunstenaar. Haar repertoire is zeer afwisselend – fijnzinnig en brutaal, aards en verheven, eigentijds en romantisch – en klinkt wereldwijd op grote internationale concertpodia. Van 15 t/m 22 oktober 2023 hebben wij het festival geheel aan haar gewijd.

a phenomenon” – BBC Music Magazine
Geniaal en een beetje gek” – NRC Handelsblad ★★★★

Tijdens dit festival in Amare en Korzo presenteren we een aantal bijzonderen werken van Auerbach waaronder enkele premières. Ook kun je naar een expositie van haar sculpturen en gedichten en zijn er lezingen, ontmoetingen en diverse projecten in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium. Een unieke kans om kennis te maken met deze veelzijdige kunstenares! Bekijk hier het hele programma

Festival Dag in de Branding presenteert het Lera Auerbach Festival in samenwerking met Amare, het Residentie Orkest Den Haag, Korzo, New European Ensemble, Koninklijk Conservatorium en het Nederlands Kamerkoor.

Kaartverkoop gestart
Kaarten voor het Lera Auerbach Festival zijn verkrijgbaar via onze partner Amare. Via amare.nl/auerbach koop je tickets voor de afzonderlijke concerten. Ook bieden we een beperkt aantal zeer voordelige passe-partouts aan (tot wel 50% korting op alle activiteiten) en dagkaarten voor zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten