Sounds, Colours & Moods

Op vrijdag 20 oktober organiseert Festival Dag in de Branding samen met Ta-Ta-Tone een bijzondere voorstelling voor de allerkleinsten tijdens de Betovering. Sounds, Colours & Moods is een betoverende en muzikale theater ervaring voor baby’s en dreumesen en hun ouders (of begeleiders). Ta-Ta-Tone nodigt je uit voor een ontdekkingsreis langs klanken, kleuren en stemmingen. Dit grote avontuur van live en opgenomen muziek, speciale lichten en verschillende materialen is gecreëerd door Natalia Alvarez-Arenas (percussionist) en Yael Levy (componist). LET OP er zijn twee voorstellingen een is geschikt voor baby’s tot 1 jaar de ander voor dreumesen tot 2.5 jaar. Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk hier de trailer!

Sounds, Colours & Moods op vrijdag 20 oktober om 9:30u (vanaf 6 maanden – 1 jaar) en 10:45u (vanaf 1 jaar – 2.5 jaar) in Theater Dakota. Koop hier kaarten.

 

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten