Thin Air van Calliope Tsoupaki

Tijdens Festival Dag in de Branding op 24 oktober 2020 presenteren we het stuk Thin Air van componist des vaderlands Calliope Tsoupaki, uitgevoerd door basklarinet. Dit initiatief komt van Festivals of Compassion.

Onder de noemer Festivals for Compassion tonen Europese festivals hun hart vol compassie en solidariteit met iedereen die op welke manier dan ook geraakt is door Corona en uiten dat in het delen van een speciaal geschreven solo-compositie van de Grieks-Nederlandse componist Calliope Tsoupaki. Elk festival kiest zijn eigen artiest en instrument. Het stuk beleefde op 20 juni zijn première op het Nederlandse radiostation NPO Radio 4, het Vlaamse Klara nam een dag later het stokje over. Daarna reist het werk als in een compassie-estafette van festival tot festival kriskras door Europa en wordt het digitaal gedeeld.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten