We mogen door in 2025-2028!

Op vrijdag 7 juni 2024 werd het Advies Meerjarenbeleidsplan Kunst en Cultuur 2025-2028 Den Haag gepresenteerd aan wethouder Saskia Bruines. In dit advies wordt het volledige aangevraagde subsidiebedrag toegekend aan de Johan Wagenaar Stichting, de organisatie achter Festival Dag in de Branding. We zijn supertrots op dit mooie advies, dat ons in staat stelt om zeker tot en met 2028 door te gaan op de huidige weg. Met mooie festivalprogramma’s, kinderconcerten en andere activiteiten en ook met de leertrajecten voor jonge makers, zodat de nieuwe muziek zich kan blijven ontwikkelen. Graag tot ziens dus bij het festival!

Uit het advies:
“Festival Dag in de Branding, dat de Johan Wagenaar Stichting driemaal per seizoen samen met partners organiseert, is van hoog niveau en van groot belang voor de stad en voor componisten die in Den Haag werkzaam zijn.”
“Het Festival Dag in de Branding heeft een belangrijke overzichtsfunctie, waardoor het publiek in één keer op de hoogte is van de ontwikkelingen in de nieuwe muziek.”

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten