Dag in de Branding x Rewire route

Op zaterdag 30 maart presenteren we samen met het Rewire Festival een speciale nieuwe muziek route. Curator Saskia Lankhoorn stelde met Rewire programmeur Bronne Keesmaat de Dag in de Branding x Rewire route samen die te bezoeken is met ons zeer voordelige festivalpassepartout van 30 euro (bestel hier). Dit programma start om 14:30 uur in Korzo en eindigt in de Lutherse Kerk met het concert van Ensemble Klang om 20:00 uur. Alle informatie over deze bijzondere route vindt u op onze website.

En er is meer! Vanaf 21:30 uur kunt u met het Dag in de Branding passepartout naar een selectie uit het eigen programma van Rewire. Onder de noemer ‘Saskia’s Choice selecteerde Saskia Lankhoorn vier concerten in het Paard en de Lutherse Kerk. Let op: de keuze van Saskia overlapt deels. Het is aan u om een keuze te maken!

Rewire avondprogramma – Saskia’s Choice:
Tirzah
, 21.30 uur Paard, kleine zaal
Zangeres met een prachtige stem omfloerst door een bijzondere sonische bijdrage van Mika Levi.

Kelly Moran, 22.00 uur Lutherse Kerk
Een collega pianiste die met zeer sterke visuals en prepared piano een mooie eigen wereld creëert.

LOW, 22.00 uur Paard
Al jarenlang een van mijn favoriete indie-pop bands. Prachtig zang duo zwevend op heerlijke harmonische soundscapes, met een krachtige uitstraling en heerlijke feel.

Doon Kanda, 00.15 uur Paard, kleine zaal
Baanbrekende visuals als basis en inspiratiebron voor het tot klinken laten brengen van hallucinerende structuren. Een spannende samensmelting tussen beeld en geluid.

Het laatste nieuws over ‘Saskia’s Choice’ houden we hier voor u bij.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten