za 30 maart 2019
21:00
Paard, Lutherse Kerk

Avondprogramma Rewire

Tirzah / Kelly Moran / LOW / Doon Kanda

Met uw Dag in de Branding passepartout kunt na het eigen programma op 30 maart ook naar vier concerten uit het Rewire programma onder de noemer ‘Saskia’s Choice’. Curator Saskia Lankhoorn koos deze vier artiesten uit voor een ‘proeverij’ uit het rijke Rewire programma. De gekozen optredens overlappen (deels): het is aan u om een keuze te maken. Let op: de exacte tijden kunnen tot het laatste moment aangepast worden. Raadpleeg  www.rewirefestival.nl voor de meest up to date informatie hierover.

Rewire avondprogramma – Saskia’s choice:
Tirzah
, 21.30 uur Paard, kleine zaal
Zangeres met een prachtige stem omfloerst door een bijzondere sonische bijdrage van Mika Levi.

Kelly Moran, 22.00 uur Lutherse Kerk
Een collega pianiste die met zeer sterke visuals en prepared piano een mooie eigen wereld creëert.

LOW, 22.00 uur Paard
Al jarenlang een van mijn favoriete indie-pop bands. Prachtig zang duo zwevend op heerlijke harmonische soundscapes, met een krachtige uitstraling en heerlijke feel.

Doon Kanda, 00.15 uur Paard, kleine zaal
Baanbrekende visuals als basis en inspiratiebron voor het tot klinken laten brengen van hallucinerende structuren. Een spannende samensmelting tussen beeld en geluid.

Kelly Moran

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten