De opera van Meriç Artaç nu online te zien

Helaas werd de tour van The Arrival of Mr. Z voortijdig afgebroken, maar t/m 9 maart 2022 kunt u de opera alsnog online bekijken. In november nam componist Meriç Artaç afscheid van Festival Dag in de Branding na een tweejarige artist-in-residency. Ze creëerde vijf opvallende muzikale personages, geïnspireerd door mensen die ze op straat tegenkomt en vervolgens met verbeeldingskracht tot leven brengt. In The Arrival of Mr. Z brengt Artaç het vijftal bij elkaar in een zoektocht naar hun schepper: Mr. Z. Samen met regisseur Sjaron Minailo, die ook het libretto schreef, maakte ze een beeldende opera over verandering en hoop met een prachtige cast podiumpersoonlijkheden.

Veel liefhebbers hebben de opera niet live kunnen meemaken, omdat de uitvoering in Amsterdam is geannuleerd. Heeft u het gemist of wilt u het graag nog een keer zien: de registratie staat t/m 9 maart online!

Bekijk hier de opera online.
Ticketprijs is €4,99. Na aankoop is uw ticket 48 uur geldig.

★★★★ NRC
Geslaagd afscheid componiste Meriç Artaç bij Haags festival Dag in de Branding. (…) ‘Naast de schitterende vormgeving, uitstekende uitvoering en bevredigende komst van Mr. Z, in de vorm van grommend audiovisueel spektakel, kwam dat door Artaç’ muziek: afwisselend lyrisch, krachtig, beeldend en sfeervol.’ – Joep Stapel

Meer informatie over The Arrival of Mr. Z

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten