Muziekverteller

Vanaf 2018 starten wij een mooie samenwerking met muziekverteller Brechtje Roos. Op 10 maart ziet u haar in actie met een korte inleiding voor het concert in de Electriciteitsfabriek om 18:00u. Geen lezing over muziekgeschiedenis of droge achtergrondinformatie, maar een praktische voorbereiding op het concert. Wat kunt u straks verwachten, op welke manieren kunt u luisteren, hoe kunt u uw eigen kennis van muziek (en niet alleen klassieke muziek!) inzetten tijdens het concert? Brechtje slaat een brug van de tentoonstelling naar het concert, geeft context en luistertips.

Wie is Brechtje? “Ik ben thuis in muziek. Van origine musicus. Tegenwoordig kietel ik de oren van luisterend publiek met muziek in allerlei smaken vooral als muziekverteller, spreker, pedagoog, columnist en presentator.” Lees meer over Brechtje Roos op haar website.

za 10 maart 18:00 uur
Electriciteitsfabriek
Gratis toegang!

 

 

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten