Eerste repetitiebeelden Maxim Shalygin

Bekijk de eerste beelden van de repetities van Todos los fuegos el fuego van componist Maxim Shalygin. Dit werk gaat op 29 juni tijdens ons festival in premiere in het Zuiderstrandtheater, uitgevoerd door het Amstel Quartet en het Keuris Quartet.

De Oekraïense componist Maxim Shalygin woont in Den Haag en heeft een eigen publiek opgebouwd met zijn toegankelijke spirituele muziek, die zowel pijnlijk en heftig als mooi en meeslepend kan zijn. Shalygin heeft een voorkeur voor solo-instrumenten en daarom hoeft het niet te verbazen dat hij nu voor acht saxofoons schrijft.Todos los fuegos el fuego wordt uitgevoerd in de foyers van het Zuiderstrandtheater met uitzicht over de duinen. Het publiek is vrij om te gaan zitten of rond te lopen en krijgt alle ruimte zich over te geven aan de eigen verbeelding. Meer info & kaarten.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten