Tips voor thuis

De musici die we graag op Festival Dag in de Branding zien, zitten thuis maar niet stil. Er wordt allerlei nieuwe muziek gemaakt en online gepresenteerd. We hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.

Componist Yannis Kyriakides krijgt in december de Johan Wagenaar Prijs 2020 tijdens ons festival. Op vrijdag 1 mei speelde Tomoko Mukaiyama de NL première van zijn stuk La Mode in een leeg Muziekgebouw aan ‘t IJ met een geweldige visuele show van Reinier van Brummelen. Kijk hier terug.

Vanuit haar huiskamer speelde Saskia Lankhoorn een nieuwe compositie van Componist des Vaderlands Calliope Tsoupaki, speciaal voor de uitzending van Podium Witteman op zondag 29 maart. Bekijk de uitzending hier.

Oerknal deelt bijna dagelijks nieuwe muziek via hun Facebookpagina. Zo speelden zij onlangs het nieuwe stuk Avalon Orchard van componist Eva-Maria Houben vanuit de huiskamer. De complete registratie van 20 minuten vindt u hier via YouTube.

Het New European Ensemble geeft de komende weken regelmatig livestream huiskamerconcerten. Het schema en de livestream vindt u op hun website.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten