Nieuwe muziek die loopt als een trein

Op zaterdag 17 juni 2023 is Festival Dag in de Branding onderdeel van de tweede landelijke Dag van de Componist, georganiseerd door New Music NOW. Op die dag rijdt er een heuse trein vol nieuwe muziek door het land, de New Music NOW Express! De trein legt een traject af van meer dan 347 kilometer. Onderweg geniet je van live optredens in de trein en bij de stations, altijd op steenworp afstand.

De trein maakt ook een stop op Den Haag Centraal en wordt rond 17:45u verwacht. Stadscomponist Jan Peter de Graaff heeft speciaal voor deze dag een stuk gecomponeerd dat op Den Haag Centraal wordt uitgevoerd. Dit gratis concert is goed te combineren met het programma van ons festival op deze dag. Na afloop kun je nog naar KORZO voor Entropy van TEMKO en aansluitend naar de Nieuwe Kerk voor YeonDo van Seung-Won Oh.

Klik hier voor meer info over de Dag van de Componist

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten