Editie 59 / 10 apr 2021

Rage d’Amours

In overleg met Rewire hebben we helaas moeten besluiten om het geplande programma uit te stellen naar september 2021. In plaats daarvan nemen we u op 10 april a.s. online mee terug naar een van de favorieten uit ons festivalarchief: de opera Rage d’ Amours van Rob Zuidam, uitgevoerd door het Residentie Orkest in 2010. We tonen de video van die uitvoering en samen met Zuidam kijken we in een online interview terug op die mooie opera. Daarnaast vragen we Eva Beunk, student compositie van het Koninklijk Conservatorium, om een kort nieuw werk te schrijven als reactie op Rage d’Amours.

“A formidable work… a score that keeps you hooked… with Rage d’Amours Mr. Zuidam announces himself as a composer to reckon with”. New York Times (2003)

Dit online programma bieden we u aan met zogenaamde “pay what you want” tickets. De minimale prijs is 1 euro, maar het staat u vrij om daar een eigen bedrag van te maken en ons festival daarmee te steunen.

programma Editie 59 / 10 apr 2021

20:00

Online

Rob Zuidam – Rage d'Amours

Residentie Orkest / Otto Tausk, dirigent / Claron McFadden, sopraan / Katrien Baerts, sopraan / Young Hee Kim, sopraan / Romain Bischoff, bariton

Online

Eva Beunk – Hysteria

Eva Beunk, stem en trompet / Davids Danoss, video

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten