Editie 48 / 26 mei 2018

Editie 48

Deze editie van Festival Dag in de Branding staat in het teken van ‘ruimtes en rafelranden’.

In The Grey Space, een innovatieve plek voor beeldende kunst, worden twee ruimtes tegen elkaar uitgespeeld. Het Matangi Quartet speelt akoestische kamermuziek op de open bovenverdieping van de galerie. Beneden in de kelder neemt Barbara Ellison het publiek mee in een avontuurlijke sonic experience. Het publiek beleeft deze concerten tegelijkertijd en wisselt tussendoor van de lichte galerie ruimte naar de donkere betonnen kelder.

Fringe is het thema van het elektrische gitaar project met werk van Marina Poleukhina, Barbara Ellison en Maya Verlaak: studenten van de Academy for Music and the Performing Arts (Tilburg) laten horen welk volume twintig elektrische gitaren weten te produceren en verkennen de rafelranden van de traditionele concertpraktijk door in onder en rondom de Nieuwe Kerk hun werk ten gehore te brengen. Petra Strahovnik schrijft nieuw pianowerk voor curator Saskia Lankhoorn en Geneviève Murphy presenteert haar ‘in residence’ project dat zij maakte in samenwerking met het Korzo theater.

programma Editie 48 / 26 mei 2018

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten