17:30
Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag
17:30
Nieuwe Kerk
Spui 175
Den Haag

Op onze uitnodiging komt de Amerikaanse componist en pianist Michael Hersch naar Nederland voor een uniek, eenmalig optreden. Michael Hersch laat zich graag inspireren door poëzie. Hij zet die inspiratie niet altijd letterlijk om in liederen, maar werkt zijn ideeën vaak uit in instrumentale vormen. De gedichten van de in 2015 overleden Britse auteur Christopher Middleton liggen aan de basis van The Vanishing Pavilions, een aangrijpende cyclus voor piano solo.

Michael Hersch (1971) is een Amerikaanse componist en pianist. Hij wordt beschouwd als een van de meest talentvolle componisten van zijn generatie. Hij werkte samen met de grote Amerikaanse orkesten en met ensembles als de Streichersolisten van de Berliner Philharmoniker, de Deutsche Radio Philharmonie, het Kreutzer Quartet en het Haagse Ensemble Klang.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten