za 19 mei 2007
19:00
TAG

Componist, performer, historicus, instrumentenbouwer, journalist, activist en kayak-instructeur – het werk van Bob Ostertag is niet eenvoudig onder één noemer te brengen. Hij bracht 21 CD’s uit, 2 films, 2 DVD’s en 2 boeken. Zijn artikelen over contemporaine politiek verschenen wereldwijd in vele talen. De elektronische instrumenten die hij ontwierp, behoren tot de meest geavanceerde technologie van zowel muziek- als video-performance. Ostertag trad over de hele wereld op tijdens muziekfestivals, filmfestivals en multi-media events, en werkte samen met uiteenlopende sterren als het Kronos Quartet, avantgardist John Zorn, heavy metal ster Mike Patton, jazz grootheid Anthony Braxton, punk rocker Lynn Breedlove, drag diva Justin Bond en filmmaker Pierre Hébert uit Quebec.

Ostertag is hoogleraar ‘Technocultural Studies and Music’ aan de Universiteit van Californië. Het concert in <TAG> op 19 mei is zijn eerste optreden in Den Haag.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten