za 29 juni 2019
21:00
Strandtent De Fuut
Zuiderstrand 6 Den Haag
Vanaf 19.30 dinerbuffet in De Fuut - dit is inbegrepen in uw passe-partout

Saskia Lankhoorn heeft de afgelopen twee jaar in Festival Dag in de Branding aandacht gevraagd voor de muziek van de 21ste eeuw – projecten waarin oor én oog werden uitgedaagd. Met haar voorliefde voor interdisciplinariteit, contrasten, intimiteit en flexibele opstellingen (van zowel musici als luisteraars) heeft zij het publiek keer op keer weten te verrassen.

Met een spectaculaire performance bij strandtent De Fuut neemt Saskia Lankhoorn afscheid van het festival. Zij gaat met piano’s en al de branding in en zal op deze zomeravond omringd door de golven haar laatste recital geven. Alle componisten die de afgelopen twee jaar bij het festival waren betrokken heeft ze gevraagd een kleine schets ter ere van haar vertrek te schrijven. Zo neemt zij het publiek een laatste keer mee in haar liefde voor de muziek van de 21ste eeuw. ‘Ik geloof in de kracht van deze componisten en bij het sluiten van dit boek wil ik iedereen nog een keer de revue laten passeren.’ Lankhoorn hoopt haar optreden zo te plannen dat bij zonsondergang de laatste noot klinkt.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten