za 14 december 2013
16:00
Theater aan het Spui
Spui 187 Den Haag

Op weg naar het nieuwjaarsconcert 2014

Diverse componisten

Nederlands Blazers Ensemble

Ook dit jaar organiseert het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) Op weg naar het Nieuwjaarsconcert, de enige compositiewedstrijd voor iedereen t/m 18 jaar. Niets mooiers dan je eigen muziek te bedenken en die vervolgens uit te voeren met topmusici in een concertzaal met publiek!

Het thema dit jaar is ‘De waan van de dag’: Wat nu in is, is morgen weer uit en vergeten. Waarom en hoe laten we ons meeslepen door al die dingen die morgen oud nieuws zijn? Waar maak jij je druk over, in het groot of in het klein?

De voorrondeconcerten hebben 24 kandidaten voor de halve finale opgeleverd. Hun composities worden in december in vier concertzalen uitgevoerd. Komende zaterdagmiddag is Theater aan het Spui om aan de beurt.
Uiteindelijk blijven er 4 winnaars over die samen met het Nederlands Blazers Ensemble op Nieuwjaarsdag in het Concertgebouw van Amsterdam de sterren van de hemel mogen spelen.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten