za 16 maart 2024
19:15
Korzo
Prinsestraat 42 Den Haag
Tickets kopen

Het Spaceship Ensemble heeft een antenne voor ongewone invalshoeken. Voor dit concert werkt het Haagse ensemble samen met twee componisten (tot zover niks geks). Carmen Jaci en Martin Keary schrijven allebei nieuw werk op het snijvlak van akoestische en elektronische muziek, een grensgebied waar het hybride Spaceship Ensemble excelleert.

Maar nu komt het: Martin Keary leidt een dubbelleven als YouTube-fenomeen Tantacrul, een nieuwe-muziek-influencer wiens video’s soms miljoenen views halen. Conservatoriumstudenten over de hele wereld volgen zijn kanaal. Als iemand jong publiek voor hedendaagse muziek trekt, is hij het.

Wie zegt dat experimentele muziek een niche is? Carmen Jaci en Keary/Tantacrul bewijzen hoe vruchtbaar het raakvlak van gecomponeerde muziek en avontuurlijke pop kan zijn. Met een akoestische bezetting van harp, piano, accordeon, gitaar/mandoline en slagwerk én een hele batterij aan elektronische instrumenten en synths is Spaceship het ultieme vehikel om dat terrein te verkennen.

Spaceship Ensemble

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten