za 6 oktober 2012
20:30
Theater aan het Spui
Spui 187 Den Haag
In het werk Ayre van de Argentijnse componist Osvaldo Golijov wordt het publiek veertig minuten lang meegenomen op een adembenemende reis door uiteenlopende muzikale tradities. Moeiteloos verbindt Golijov Sephardische, Arabische en Oost-Europese volksmuziek met zijn eigen idioom als componist van hedendaagse muziek.
De componist mengt exotische en Westerse instrumenten met gesamplede geluiden. Hier en daar improviseren de muzikanten er wild op los, en stijlen en klankkleuren wisselen elkaar in hoog tempo af, net als woede, liefde en andere emotionele uitspattingen.

Speciaal voor Together Now wordt Ayre in een theatrale setting gepresenteerd, met video en licht. Dit alles is in de beste handen bij de musici van Asko|Schönberg, lichtontwerper Alex Brok en de jonge zangeres Nora Fischer, die een niet te stoppen drang heeft om avontuurlijke en grensverleggende muzikale uitdagingen aan te gaan.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten