17:00
Amare Studio
Spuiplein 150
Den Haag
Tickets kopen
17:00
Amare Studio
Spuiplein 150
Den Haag
Tickets kopen

Twintig jonge componisten schreven elk een circa drie minuten durend muziekfragment voor vier even jonge en getalenteerde musici. Aan elkaar geregen ontstaat een levendig beeld van de muziekpraktijk anno nu, waarin 20ste-eeuwse taboes als ‘tonaliteit’ niet langer relevant zijn, waarin volop wordt geflirt met de traditie en het gebruik van elektronica vanzelfsprekend is. Bowie Verschuuren zorgt voor meeslepende filmbeelden die onderdeel zijn van een overkoepelende regie door Jos van Kan.

De deelnemende componisten zijn geselecteerd naar muzikale zeggingskracht, artistieke en culturele diversiteit en gender: Jan-Peter de Graaff, Mathilde Wantenaar, Karmit Fadael, Julian Schneemann,
Celia Swart, Kordz, Bram Kortekaas, Rick van Veldhuizen, Boris Bezemer, Frieda Gustavs, Nils Davidse, Thomas van Dun, Primo Ish-Hurwitz, Nuno Lobo, Ramin Amin Tafreshi, Arjan Linker, Tijmen van Tol, Martín Mayo, Melle Heij en Doukus.

Primo Ish-Hurwitz

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten