za 26 mei 2012
15:30
Theater aan het Spui
Spui 187 Den Haag

Regie, beeld: Petra van der schoot | Muziek, tape: Piet-Jan van Rossum | Tekst : Toon Tellegen | Productie: Frank van der Weij
Spel: Barbara Duijfjes, Camille Hesketh, Reinier Van Houdt, Arnold Marinissen | Licht Albert Tulling

Achterna Gedragen gaat over vallen en reizen. Een vrouw krijgt ingefluisterd dat het uitzicht uit haar raam niet klopt. De grond begint onder haar voeten te schuiven. In een flits ziet ze hoe ze valt. Ze besluit te springen, reist haar val achterna, gedragen door de kracht van haar verbeelding.
Tg. Zoogdier werkt aan een nieuwe vorm van muziektheater: een hybride van beeldende kunst, performance en nieuwe muziek. Uit het spoor dat muziek trekt door het veld van beeldende en muzikale handelingen, ontstaat een wonderlijke belevenis die het midden houdt tussen detective, reisverslag en droom.

Een voorstelling, waarin een absurde visuele inventiviteit wordt doorkruist door een zinsbegoochelend voortgaand muzikaal betoog. Uit het spoor dat de muziek trekt door een veld van beelden, objecten, projecties, handelingen en personen zien we met serene vanzelfsprekendheid een verhaal ontstaan dat het midden houdt tussen detective, reisverhaal en droom.

Productie Igitur | Frank van der Weij | mmv. Jorien Zeevaart, Mathijs Fortuijn, Marie Burlot Lucas Kraneveld
Bijzondere dank aan Michael de Roo, Hotel Modern, Theater Zeebelt, Arnold Marinissen.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten