za 10 maart 2018
18:00
Electriciteitsfabriek

Peter Adriaansz (Seattle, 1966) neemt in zijn nieuwe werk Watts – dat hij speciaal schrijft voor Ensemble Klang – een hedendaags fenomeen onder de loep: broad is the new deep. Adriaansz gaat in op de gedachte van de schrijver en essayist Alessandro Baricco (De barbaren, 2010) dat het surfgedrag op de computer een metafoor is voor hoe de moderne mens in de wereld staat. Door gelijktijdig met de muziek tekst (van filosoof Alan Watts) en omgevingsgeluiden te laten horen, werpt Adriaansz de vraag op of muziek nog absoluut mag/kan zijn.

Watts is het middendeel uit een avondvullend werk-in-wording: ‘How to live a life’.

Photography: Remke Spijkers - www.remkespijkers.com

Nieuw: Muziekverteller Brechtje Roos neemt u voorafgaand aan het concert met een korte introductie mee in een fascinerende klankwereld.

Tip: Combineer een bezoek aan de tentoonstelling Infinity van beeldend kunstenaar Zoro Feigl in de Electriciteitsfabriek met het concert van Ensemble Klang. Losse kaarten voor dit concert in combinatie met de tentoonstelling à 8 euro zijn verkrijgbaar aan de deur op de dag van het concert. Ook met uw passe-partout heeft u toegang tot de tentoonstelling.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten