21:00
Korzo
Prinsestraat 42
Den Haag
Tickets kopen

Tomorrow you may sing in Paradise

Jessie Marino – Rot Blau
Simon Steen-Andersen – Study#1
Natasha Diels – An Economy of Means
Cathy van Eck – Nieuw werk voor lichtsensoren, zaklampen en objecten
Jennifer Walshe – 1984, it’s OK!

Nadar Ensemble

21:00
Korzo
Prinsestraat 42
Den Haag
Tickets kopen

Dat een concert veel meer kan zijn dan alleen klinkende muziek, bewijst dit spetterende programma door het Belgische Nadar Ensemble, dat bekend staat om zijn multidisciplinaire avonturen.

Rot Blau stelt vragen over individualiteit en identiteit op het podium. Jessie Marino (New York, 1984) schreef het stuk in een periode dat zij en haar goede vriendin, de celliste Natacha Diels, vaak met elkaar werden verward. In Rot Blau wordt deze persoonverwisseling in extremo doorgevoerd. Minstens even theatraal is Study #1 voor variabele bezetting van Simon Steen-Andersen (1976), een Deense componist, performer en installatiekunstenaar, die tegenwoordig in Berlijn woont. Een drumstel op poppenhuisformaat met elektronica: dat is het gereedschap voor een spannend stuk van Natacha Diels (Los Angeles, 1981).

Schubert (Der Tod und das Mädchen) vormt de basis voor 1984, it’s OK! van Jennifer Walshe (Dublin, 1974), waarin de musici niet alleen hun instrument bespelen maar ook rennen, springen en vechten. Ten slotte maakt Cathy van Eck (1979) een nieuw werk waarin de musici met zaklampen op zoek gaan naar lichtsensoren.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten