Editie 63 / 26 feb 2022

Editie 63

Op welke manier nemen we de wereld om ons heen waar in tijden van een wereldwijde pandemie? Een vraag die veel componisten bezighoudt en centraal staat tijdens het festival op 26 februari.

Zo duikt componist Jan-Peter de Graaf het universum van complotdenkers in met zijn Parallax en laat Modelo62 het publiek zelf de weergave van de nieuwe werkelijkheid kiezen tijdens Three Degrees from Reality. Oerknal en prijswinnend violist Joseph Puglia spelen o.a. nieuw werk van Richard Ayres en zien hun programma als een meditatie over stilte en beweging. Passend bij deze tijd waarin we uit rust en stilte weer in beweging komen.

Veel jonge kunstenaars hebben hun werk niet kunnen laten zien door de pandemie. Festival Dag in de Branding geeft dit jaar daarom drie componisten / muzikanten de kans om nieuw werk te maken en te tonen aan het publiek. Op 26 februari stellen zij zichzelf voor.

programma Editie 63 / 26 feb 2022

15:00

Paleiskerk

James Tenney – Swell Piece nr 3
Richard Ayres – No. 53 (Trödelmarkt): NONcerto for violin

Joseph Puglia, viool / Ensemble Oerknal / Hardy Li, dirigent

16:30

Korzo

Ezequiel Menalled – Three Degrees from Reality

Ensemble Modelo62 / Luz Lassizuk, concept, dramaturgie en regie / Yolanda Uriz, concept, multi-sensorische enscenering / Ezequiel Menalled, concept en compositie

19:30

Amare foyer

Introducing

Amarante Nat – nieuw werk
Julian Maple-Oliveira – nieuw werk
Thomas van Dun – nieuw werk

Michela Amici, harp / Georgia Burashko, sopraan / Julian Maple-Oliveira / Thomas van Dun / Carine Lacor, presentatie

20:30

Amare Studio

Jan-Peter de Graaff – Parallax

Katrien Baerts, sopraan / Het Collectief / Kenza Koutchoukali, regie

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten