17:00
Zaal 3
De Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag
Tickets kopen
17:00
Zaal 3
De Constant Rebecqueplein 20A
Den Haag
Tickets kopen

Componist Petra Strahovnik schetst met behulp van muziek, geluid, performancekunst, video en elektronica de gevolgen van aandoeningen als ADHD, autisme, angst, depressie en bipolaire stoornis schetst. Ze confronteert het publiek met de innerlijke wereld van een persoon die ondanks zichzelf een andere weg aflegt dan de doorsnee-mens. Kunnen we empathie voor hem of haar opbrengen en ons concept van wat ‘normaal’ is bijstellen?

Through the Looking Glass is een reeks van vijf stukken waarvan er vier worden uitgevoerd tijdens Festival Dag in de Branding. De stukken worden door Modelo62 doorlopend uitgevoerd in Zaal 3, Studio LOOS en het Rewire kantoor en u kunt zelf uw route bepalen.

Through the Looking Glass is een onderdeel van disOrders, een meerjarig project van Petra Strahovnik en Ensemble Modelo62 over geestelijke gezondheid.

Nieuwsgierig? Bekijk de teaser.

Do you want to stay up to date?
Subscribe to our newsletter!

You will receive news and offers about our programs regularly.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten