16:30
Korzo
Prinsestraat 42
Den Haag
Tickets kopen
16:30
Korzo
Prinsestraat 42
Den Haag
Tickets kopen

Het jonge Ensemble Resilience combineert de traditionele instrumenten klarinet, viool en piano met elektronica. In Space between experimenteren vier componisten met de interactie tussen akoestische en elektronische muziek.
Bill Dougherty laat zich in Dialogues a distance inspireren door virtuele communicatie: snippers van Zoom-gesprekken vormen de basis voor een sarcastisch commentaar op onze gedigitaliseerde wereld.
Voor Adapting breidt Jasna Veličković de bezetting van het ensemble uit met een nieuw instrument: een adapter oftewel een oplader. Dit voor iedereen onmisbare apparaatje blijkt, eenmaal versterkt, een zacht gebrom voort te brengen. Aan de hand van deze ‘junk sound’ stelt Veličković zich de vraag of de techniek zich aan ons aanpast of wij ons aan de techniek.

Ensemble Resilience

In Miniature 5 gebruikt Mads Emil Dryer de klankkasten van conventionele instrumenten om digitaal geluid te laten resoneren, zodat een verrassende hybride van normaliter gescheiden geluidsbronnen ontstaat.
Boris Bezemer nam de elkaar razendsnel opvolgende cijfers van een binaire code als metafoor voor zijn nieuwe compositie, waarin hij een handvol muzikale flitsen tot een geheel smeedt.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten