21:00
Theater aan het Spui
Spui 187
Den Haag
Tickets kopen
21:00
Theater aan het Spui
Spui 187
Den Haag
Tickets kopen

Hugo Morales is een van de meest vooraanstaande Haagse componisten van zijn generatie. In 2017 won hij de Willem Pijper Prijs van de gemeente Den Haag voor zijn stuk Equid.
Morales’ nieuwste werk is het resultaat van zijn residency bij het Haagse Instrument Inventors Initiative. Automatic Means of Human Labour is een muzikale representatie van de automatiseringsprocessen in onze samenleving en industrie.

Hugo Morales
Nemø ensemble

De twee slagwerkers van het Nemø Ensemble bespelen een reeks gehackte apparaten: van elektrisch gereedschap en seksspeeltjes tot huishoudelijke apparatuur. De repetitieve, ogenschijnlijk nutteloze handelingen reflecteren niet alleen de absurditeit van de geautomatiseerde arbeid, ze produceren ook ingewikkelde ritmen en mechanische patronen. De musici transformeren in machinebedieners en de machines in muziekinstrumenten in dit werk, dat balanceert op het snijvlak van geluidscompositie, muziektheater en fysieke performance.

Kijk hier naar de teaser van Automatic Means of Human Labour door Hugo Morales Murguia & Nemø ensemble.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten