za. 17 juni
12:00
Strand Scheveningen
In samenwerking met Festival Classique
Tickets kopen

Meer dan de helft van Nederland ligt onder zeeniveau en dat vinden we heel normaal. Maar is dat wel zo, in deze tijd van smeltende ijskappen en stijgende zeespiegels? In Onder NAP nemen de tien musici van 9×13 de luisteraar mee in een klimatologische tweestrijd. In een slapstickachtige en swingende voorstelling vol koper en slagwerk wordt het geestige vernuft van Jacques Tati gemixt met de absurdistische humor van Monty Python. Maar niets is zo serieus als komedie, zeker als het over het klimaat gaat.

Onder NAP bestaat uit muziek van o.a. Genevieve Murphy, Huba de Graaff, Pete Harden, Marc Kaptein, Ned McGowan, Wolfgang Rihm en Moondog.

concept: Anton van Houten
regie: David Geysen

Neo-fanfare 9×13 is een tienkoppig ensemble dat “muziektheatervoorstellingen zonder woorden” maakt samen met regisseurs en een choreograaf, met kostuums en mobiele decors. 9×13 brengt nieuwe muziek buiten de concertzaal: het ensemble speelt pop-up, meestal in de buitenlucht. Het woord fanfare roept herkenbaarheid, feest en toegankelijkheid op, en dat is precies wat 9×13 wil brengen.

Benieuwd? Kijk hier de trailer van Onder NAP.

Neo-fanfare 9x13

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten