17:00
Korzo
Prinsestraat 42
Den Haag
Tickets kopen
17:00
Korzo
Prinsestraat 42
Den Haag
Tickets kopen

De afgelopen anderhalf jaar heeft Meriç Artaç, composer in residence bij Festival Dag in de Branding, steeds een nieuw personage voorgesteld aan haar publiek. Langzamerhand nadert ze haar grand finale waarin al deze karakters elkaar zullen ontmoeten: de opera waarmee ze weer afscheid van ons neemt. Voor het zover is maken we kennis met Gece en Korke.

Gece betekent in het Turks ‘nacht’ en is ook op te vatten als ‘blind’ en ‘kwetsbaar’. Daarom is haar domein het donker, waarin zij (een sopraan) eenzaam ronddoolt. Haar nostalgische verhalen zijn haar houvast. De lampjes in haar pruik zijn het enige licht in deze performance. Korke (zanger/tapdanser/slagwerker) is haar tegenvoeter: een klassieke narcist die vooral met zichzelf bezig is. Haar muziek is sterk ritmisch, stevig en vol zelfvertrouwen. Zij reageert in korte motieven op haar omgeving.

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten