Editie 56 / 6 jun 2020

Abandoned places

Een festivalthema dat ver voor de coronacrisis werd bedacht. Verlaten plekken in het (stedelijk) landschap die kunstenaars tot de verbeelding spreken. Nu wij geconfronteerd worden met verlaten podia en concertzalen – 'abandoned' omdat er een dodelijk virus rondwaart – krijgt dit thema een geheel nieuwe lading. Op 6 juni presenteren wij ons programma online vanuit deze verlaten zalen. In een 1,5 uur durende live-interneteditie ziet u Kluster5 vanuit de Electriciteitsfabriek, Mosa Trio vanuit België en Michel Marang in Korzo. Artist-in-residence Meriç Artaç ging speciaal voor u met de camera door haar geboorteplaats Istanbul, een uitgestorven decor voor haar korte film Mr. Z. Na afloop praten we online na met componisten, musici en publiek!

Hoe werkt het?
Deze speciale online editie van Festival Dag in de Branding bieden wij u gratis aan. U kunt hiervoor reserveren tot zaterdag 6 juni 14.00 uur via de webshop. Na aanmelding krijgt u van ons de uitleg en link per mail. De livestream start om 15.00 uur hier. U heeft de mogelijkheid om te doneren, mocht u die behoefte hebben. Dit geld komt rechtstreeks ten goede aan de musici.

programma Editie 56 / 6 jun 2020

15:00

Electriciteitsfabriek

Den Haag

Celia Swart – Boven Hoge Gebouwen & Hoge Uren
Aart Strootman – Shambling Emerge
Sebastiano Evangelista – 23:09

Kluster5

Istanbul

Meriç Artaç – Mr. Z.

Korte filmvertoning

België

Mosaic

Elliott Carter – Delen uit 12 Epigrams for piano, violin & cello
Louis Comblin – Firestorm
Mateo Bourgogne – Balerie clincorgne
Wim Henderickx – Colored Silence
David Albulescu – Howl
Bram Rooses – Pianotrio nr. 1 (Soupirs du vent d’automne)
Monika Wierbilowicz – AQATAAM

Mosa Trio

Korzo

Shifting Images

Arnold Marinissen – Shutterspeed

Michel Marang

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten